Юлияна Дончева скочи на Златка Димитрова: Лицемерка! (Вижте грозния скандал)

Юлияна Дончева скочи на Златка Димитрова: Лицемерка! (Вижте грозния скандал)
5 (100%) 1 vote

Юлияна Дончева не скри възмущението си от превзетото поведение на Черната Златка

Юлияна Дончева нарече Златка Димитрова „лицемерка“

Юлияна Дончева скочи на Златка Димитрова в „Черешката на тортата“. Бившата депутатка не скри раздразнението си от превзетото поведение на моделката, която се беше вживяла твърде много в ролята си на ранима дама.

Повод за разправията стана вечерята в дома на Дани Златков. Който сервира сготвен пъдпъдък. Това докара Златка до рев и тя не скри негативното си отношение към дивеча. Като обясни, че е против лова и убийството на животни. Юлияна Дончева директно я обяви за лицемерна, защото яде месо от магазина, но не и такова, убито при лов.

Иначе плеймейтката грабна наградата в кулинарното риалити, тъй като наистина демонстрира завидни умения над печката.

Юлияна ДончеваА зрителите се убедиха, че тя е болезнено ревнива. Дани Златков непредпазливо сподели, че някой път излиза на дискотека без жена си. Изявлението му предизвика гнева на Злати, която веднага обяви, че това е недопустимо.
Димитрова компетентно обясни, че ако двама души живеят заедно, то те делят и общо пространство, затова излизанията по мъжки или женски вече са недопустими. Тя директно посъветва съпругата на Златков никога да не го пуска сам по нощни заведения и намекна, че зад съвета й се крие нещо много лично, което тя не иска да сподели, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар