ВЪХ! Юлиан Константинов бръкна в контакта (СМЕШНО ФОТО)

Гласувайте за статията

Оперния певец разсмя зрителите с уникалната си визия

Юлиан Константинов май е бръкнал в контакта! Оперният ас се появи на сцената като съвременно копие на доктор Франкенщайн след експеримента си в замъка. Тенорът имаше за задача да сформира оперно трио с Ники Мартинов и Кристина Патрашкова. Както изглежда обаче репетициите с двамата лаици са се оказали твърде мъчителни за него.

Юлиан Констнантинов шашна с вида си

Юлиан Константинов шашна с вида си

„Въх! Юлиан Константинов бръкна в контакта“, коментират със смях зрителите. Певецът влезе в ролята на изнервен до крайност диригент, докато репетираше за изпълнението с новите си приятели. Топ журналистката и сървайвъра изпълниха партиите си повече от фалшиво. Но за сметка на това спечелиха сърцата на зрителите с колоритното си и изключително забавно представление, пишат от vipbrother.bg.

Феновете на тенора много се забавлява с изпълнението на тримата. „Уникални са!“, „Не са за операта, а за цирка“, коментираха възторжено интернет потребители. Мнозина са на мнение, че модерната версия на един от филмите на Чаплин, също заслужава адмирации. „Може и да не могат да пеят, но като комедийни актьори нямат равни“.

За жалост въпреки целия си колорит и артистичност, триото остана да спи на двора. Съгласно правилата на играта, загубилите участници останаха да нощуват отвън, пред вратите на къщата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар