Юлиан Вергов пробил с чалга клип на Десислава (Вижте го – Уникални кадри от преди 21 години)

Гласувайте за статията

Юлиан Вергов е пробил в бранша с участие в чалга клип

Актьорът Юлиан Вергов, който с днешна дата минава за един от харесваните актьори в гилдията е направил сефтето като актьор във видеоклип в зората на чалгата.

Дълбоко пазената от него тайна, излезе наяве от устата на фолк ветеранката Луна по време на изявата й в „Като две капки вода“, за което HotNews писа още вчера. Певицата обаче не разкри коя е колежката й, вероятно, за да не й направи реклама. Тя само загатна, че Юли се е превърнал в мъченик – окован във вериги любовник, каквато е всъщност главната му роля в лентата.

Юлиан Вергов и Десислава

Снимка: ХотНюз

Екипът ни се разрови в дълбоките архиви на лекия жанр, за да ви покаже „компромата“. Вергов, който е кореняк софиянец е пристанал в доста далечната 1999 година на певицата Деси Слава. Снимайки се в един от първите й клипове „Една нощ“. Самата Деси също е неузнаваема в лентата с днешна дата.

Снимка: ХотНюз

Във видеото е брюнетка и няма никакви корекции по лицето. А ролята на актьора е нищо повече от това да стърчи като стълб и да гледа като кошута, окован във верига, а около него певицата да кръжи пеейки: „Една нощ с друга бил си ти, защо ми изневери? Една нощ с друга бил си ти, за прошка не ме моли. Как да ти простя изневярата, сърцето изгори, отрови любовта. Как можа да ми сториш туй на мене ти, любовта ни да отровиш с тези подли лъжи.“, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар