Юлиан Вергов – отново с най-голям шанс за любим актьор

Зрителите у нас ще могат да избират своите любими актьори, актриси и продукции в Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ 2018

Вотът е за изминалата година и става чрез онлайн гласуване в следните категории: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити сериали и Изгряваща звезда. До момента са регистрирани над 100 000 гласа във всички категории, а общо гласувалите са 46 000.

Датата, до която всеки желаещ може да подкрепи своя фаворит, е 15 март 2018 г. (18.00 ч.).

Фаворит в категория „ТВ Сериали“ за момента е хитовата българска поредица „Откраднат живот“ с 8279 гласа.

Съревнованието за любим актьор в същата категория продължава да е най-сериозно, като на челните три позиции са Юлиан Вергов, Димо Алексиев и Наум Шопов. С най-много гласове сред дамите е Йоана Буковска-Давидова, следвана от Ралица Паскалева и Дария Симеонова.

Продукцията, събрала най-много зрителски гласове в категория „Кино“, е лентата „Дъвка за балончета“. Временните резултати сочат, че феновете определят Асен Блатечки за „Любим актьор“, а „Любимата актрисата“, която за момента печели най-убедително симпатиите на публиката, е Теодора Духовникова.

Юлиан ВерговСериозна е конкуренцията и в „Уеб Сериали“, където своя глас за „Любим актьор“ са дали 5369 души, а за „Любима актриса“ – 4286.

„Риалити Сериали“ продължава да е една от най-атрактивните категории, където любимецът на феновете на „София – Ден и Нощ“ Митко има 10119 гласа, а дамата, събрала най-много харесвания до момента е Симона.

В специалната категория „Изгряваща звезда“ надпреварата също е много оспорвана. За първото място се борят двамата братя от „Ние, нашите и вашите” Мартин Цолов и Мартин Желанков, както и Андрея Захариев от „Дъвка за балончета“, който е с много близък резултат.

Победителите в първите Награди „NOVA подкрепя българските филми“ 2018 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.