Юксел Кадриев вкарва Венета Райкова в съда

Гласувайте за статията

Водещият Юксел Кадриев съобщи, че е завел дела срещу жълтата преса, както и срещу Венета Райкова заради твърденията по негов адрес, според които Юксел няма висше образование.

Водещият дори призна, че заради дъщеря си е отправил молба към колежката си да не излъчва предаването, в което участва Бонка Георгиева. Молбата му обаче била отхвърлена под претекст, че предаването вече е записано и внесено в телевизията.

Юксел Кадриев твърди, че няма нищо вярно в слуховете, че няма висше образование и съответно нужната квалификация, за да практикува работата си. Във връзка с това пък, Бонка Георгиева казва, че дипломата на водещия е от 2010 година. Тя уточнява, че през 2003 година Юксел е загубил студентските си права и спрял да учи и дефакто няма как да има диплома. Въпреки че при гостуването си при Слави Кадриев показа диплома, според Бонка той умишлено скри датата и не даде на Слави да я покаже лично на камерите, за да не се видят абсурдите. Оперната певица дори подозира, че не случайно бившия й съпруг гостува точно при Слави. Тя смята, че двамата са имали предварителна уговорка, в което няма нищо изненадващо, тъй като гаджето на Юксел работи при Слави.

По думите на водещият на новините по БТВ всичко това сериозно се отразява на психиката на дъщеря му. Заради нея той апелира към Бонка Георгиева да прекрати медийните си изявления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Юксел Кадриев вкарва Венета Райкова в съда”

  1. дани

    юни 20. 2012

    Aide, mila, na kompot !!!

    Reply to this comment
  2. Няма ли кой да прибере избягали те от болницата в Карлуково? Моля ви, заключвайте си вратата. Тези, които имат раздвояване на личността да се лекуват там.

    Reply to this comment

Добавете коментар