Южени Бушар нанесе нов удар на Шарапова (Отмъква й Гришо?)

Гласувайте за статията

Канадската красавица Южени Бушар е на път да срази конкурентката си Мария Шарапова

Конкурентките за сърцето на Гришо, Южени Бушар и Мария Шарапова

Конкурентките за сърцето на Гришо, Южени Бушар и Мария Шарапова

Южени Бушар е в класацията за най-секси тенисистки и доста напред в ранг-листата на женския тенис.

Отдавна се знае, че красавицата Южени е хлътнала по Гришо и нищо чудно да спечели сърцето на

Кнадската тенисистка Южени Бушар

Кнадската тенисистка Южени Бушар

българския номер 1.

Устремена към върховете в тениса Южени Бушар освен, че е конкурентка на Мария Шарапова на корта, може да я замени в леглото на Григор. Младата 21-годишна тенисистка не спирала да поддържа връзка с Григор Димитров още от 2013 година, когато клюките, които се разпространиха по техен адрес твърдяха, че са прекарали доста време заедно в мексиканския град Акапулко.

Между Григор и Южени пламват искрите на любовта, но Гришо тогава е обвързан с Мария Шарапова. Шарапова вече не е фактор и пречка за техните отношения и Григор Димитров често се чува с Южени. Химията, която се зароди между тях преди две години сега има почва да ги завладее напълно. Според запознати Григор Димитров хич не бил безразличен към младата канадска надежда в тениса.

Слуховете, които се разпространяват разказват, че Южени Бушар често общува с Гришо и той получавал покани за среща.

Южени Бушар

Южени Бушар

Феновете на Бушар се надяват младата канадска звезда да измести Мария Шарапова от челните места в тениса. Откакто Григор и Маша вече не са заедно, най-скъпо платената спортистка в света май е зарязала спортната си кариера, защото не се появява на участия. Мария Шарапова лекува травма, както самата тя твърди, но потребителите в мрежата усещат, че травмата й е сърдечна.

Григор и Южени преди две години

Григор и Южени преди две години

Южени Бушар тази година не може да се похвали с добри постижения.Тя лекува разтежение на коремен мускул повече от месец. Само преди няколко дни бившата N5 в света смени треньора си с нов. Всичко това говори, че младата канадска тенисистка ще хвърли всички усилия, за да си върне добрата форма и има амбициите да бъде сред най-добрите, а защо не и N 1.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар