Щракнаха Златка Райкова в прегръдките на млад богаташ (С него ли смени Благой – Папарашки снимки)

Спипаха плеймейтката на калъп, половинката на Благо го смени с по-млад и заможен мъж

Новината, че Златка Райкова и Благо са сложили край на любовната си приказка се коментира от известно време. Но, че това не е пикантна клюка се потвърждава малко, по-малко всеки ден. И най-вече от папарашките кадри, които се появиха в социалната мрежа.

Фотосите са снимани в един от големите молове в столицата. А на тях виждаме как непознат мъж прегръща и целува Златка Райкова. Лицето му несе вижда добре, но той е с брада. За новия на бившата половинка на Благо Георгиев се твърди, че е на 27 години и е по-известен с прякора си „Кралят на черното тото”.  А, че е заможен си личи от скъпарския му автомобил, който също е щракнат  на папарашкото фото.

Че мачото е гадже на русокосата сексбомба няма конкретни доказателства, но упорито се говори, че именно с този младеж Злати е сменила бащата на единствения им син, който е кръстен на него.

Златка и Благо се сгодиха преди време. Но така и не минаха пред олтара. Бившият футболист е известен с това, че има общо четири деца от три различни жени. А виновник за разпадналите се връзки е самия той, заради системните си изневери.

Източник: vbox7.com

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.