Щракнаха белезници на Лидка Скалата (Всичко за скандалния арест)

Арестуваха Лидка Скалата, издирват бившия й съпруг Евлоги Станоев и сина й Жоро  Бирмата

Лидка Скалата най-неочаквано бе арестувана вчера докато отмаряше в във Велинградски хотел. Тя била на почивка в спа центъра от няколко дена.

Снимка: Инстаграм

От властите установили местонахождението на бизнес дамата. Полицаи блокирали достъпа до хотела и без да вдигат много шум щракнали белезниците на Лидия Станоева. Тя била отведена под охрана. А Голямата Бирма и двамата му сина все още се издирват.

Богатата фамилия е заподозряна от спец прокуратурата като собственик на фабрики за производство на нелегални цигари в Горна Оряховица, Тутракан и Дупница. Както и на склад за голямо количество тютюн в село Ясен.

Снимка: Инстаграм

Лидия Станоева, която е по-известна като Лидка Скалата или Желязната лейди не е в брак с бащата на сина си. Тя се развела с Голямата Бирма заради турската хубавица Фатима Мурад. С която Евлоги Станоев завъртял афера.

Бизнесменът оставил тузарското си имение, което се намира в полите на Витоша на бившата си половинка. А  той заживял в апартамент в София.

Лидка Скалата е собственичка на поне 7 фирми. Които се занимават с най-различен внос и износ. Преди години името на бизнес дамата бе замесено в контрабанда с дрехи менте, предават от 24chasa.bg.

Говори се, че Станоева внасяла имитации от Китай на най-известните марки. Находчивата дама вадела луди пари от незаконната си дейност.

Скалата е известна и с това, че е първа дружка с фолк певицата Алисия. Жоро Бирмата смени Преслава, с която имаше бурна връзка с нейната колежка.

Снимка: Инстаграм

Бъдещата свекърва и гаджето на сина й бяха заедно по Черноморието. Говори се, че майката на Малката Бирма зорко следяла бъдещата си снаха да не кривне от правия път по поръка на сина си. Който е голям ревнивец, твърдят злите езици.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.