Що за парвенющина! Доктор Енчев говори със сина си само на гръцки! (Вижте снобарската му излагация)

Що за парвенющина! Доктор Енчев говори със сина си само на гръцки! (Вижте снобарската му излагация)
5 (100%) 1 vote

Доктор Енчев отказва да разговаря на български с 4-годишния Филип

Доктор Енчев втрещи със снобарщина – не иска да говори със сина си на родния му език

Доктор Енчев открай време е известен с меко казано снобарското си поведение. Което двамата с половинката му Теди Велинова с охота демонстрират постоянно. Пластичният хирург обаче успя да втрещи всички – и почитатели и недоброжелатели, с доста нелепата си приумица. А именно – да не разговаря със собствения си син на родния български език.

Причината е, че докторът много държи 4-годишният му син Филип да научи гръцки език. Момчето не ходи на детска градина, а се обучва в домашни условия от висококвалифицирана възпитателка, която полага старание да го въведе в езика на елините.

Доктор Енчев синСамият Енчев също разговаря с детето основно на гръцки – само когато е ядосан употребява български, за да му се скара или да го накаже.
Хирургът признава, че е много строг с двете си деца Филип и София, макар че ги вижда само два дни в седмицата – в неделя и в понеделник. През останалото време майсторът на скалпела е ангажиран с операции и няма време за семейството, но пък се старае да компенсира отсъствието си.

Известно е, че преди години Енчев е следвал и работил в Гърция, а брат му все още живее там, затова докторът настоявал наследниците му да владеят езика отлично. Той планирал да насочи Филип към медицината, когато порасне, и мечтаел някой ден да оперират заедно, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар