Ще я познаете ли? Вижте Бергюзар Корел днес (Нови снимки на турската Шехеразада)

Гласувайте за статията

Бергюзар Корел блести днес

Актрисата Бергюзар Корел направо блести неузнаваема. От известно време прекрасната Шехеразада се връща към ролите в киното, след като се бе отказала от снимките за доста време. На новогодишен концерт обаче красавицата се появи в пълния си блясък. И доказа, че все още е звезда от световна величина, на чийто талант има защо да се възхищават.

Екранната Шехеразада от 1001 нощи, доскоро се беше отдала на сладкарския си бизнес. Никой не можеше да разпознае в разрошената, леко пълна жена, с очила, звездата от най-популярните турски сериали. Оказа се обаче, че това е само временно явление. Хубавицата не издържа да стои дълго време далеч от камерите и се завърна в пълния си блясък. Преди дни тя блестеше на концерт, където заедно със съпруга си Халит Ергенч изпълни емблематична песен от нов сериал, чийто сюжет е свързан с гръцката окупация на Измир. Самата Берг признава, че се радва на славата и цени своята популярност, но не злоупотребява с нея.

„Често излизам навън без грим, по пижама, рошава и сядам на тротоара. Обичам да разговарям с хората и съседите. Радвам се, когато ме познаят и също така ми е забавно, че не се държа като звезда. Това ми напомня, че и аз съм обикновен човек. Ще излъжа, ако кажа, че не се чувствам щастлива от вниманието и любовта, които получавам от феновете си“, споделя още актрисата.

Бергюзар Корел просто неузнаваема сн. Инстаграм

Бергюзар Корел просто неузнаваема сн. Инстаграм

Бергюзар Корел обаче охотно издава и друга тайна от личния си живот. Актрисата споделя, че с удоволствие работи със съпруга си Халит Ергенч и няма нищо против да участват в общи филми. „Но въпреки това имаме отделни каравани по време на снимките. А също и отделни стаи у дома. Понякога човек има нужда да остане за малко насаме със себе си и двамата знаем колко е важно това“, споделя още актрисата по този повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар