Ще я познаете ли? Весела Нейнски – истинска мацка преди години (Вижте с каква визия омая Освалдо Риос – Снимки)

Весела Нейнски е била истинска мадама преди депресията и драмите с Освалдо Риос

Оперната прима Весела Нейнски е лягала 4 пъти под ножа заради проблем в ръката. Примата е претърпяла четири операции на нерва на дясната ръка. Това разкри самата тя при излизането си от къщата на Биг Брадър.

Преживяла своята лична драма, Весела споделя още, че е щастлива, че е напуснала шоуто, за да отпразнува своя рожден ден с приятелите си. Вулева съжали за Нейнски „Дадох максимума от себе си като играч. Много се борих, преодолях много неща като предразсъдъци, суета и его. Единственото нещо, което не успях да преодолея, защото сметнах, че може да има последици в моя живот, е мисията, когато бях с 67 кг върху ръката си. Аз имам четири операции на дясната ръка и ми е забранено да я натоварвам с повече от 2 кг”, споделя дъщерята на композитора Георги Костов.

Весела Нейнски преди
Снимка: ХотНюз

Макар сега певицата да изглежда видимо наедряла, преди години тя е била истински секссимвол. С дълги, къдрави коси, стройно тяло и плътни устни – не е случайно, че световният секссимвол Освалдо Риос се е увлякъл по нея. И дори известно време живя с нея в дома си в Пуерто Рико.

Весела Нейнски преди
Снимка; ХотНюз
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.