Цеце е ВЪН! Ще се снима ли за мъжко списание?

Гласувайте за статията

Цеце Орешкова беше изненадващо прогонена от Къщата, защото уж така пожелали зрителите

 

Цеце Орешкова е вън, а хиляди българи очакват с трепет да разберат повече за нея. Въпросът, който вълнува най-вече всички е дали тя ще покаже прелестите си на корица на мъжко списание.

Почти сигурно е - Цеце ще покаже прелести

Почти сигурно е – Цеце ще покаже прелести

Не се оставяйте да ви заблуди, че няма да го стори! Часове преди да излезе от Къщата, Цеце сподели пред останалите, че вече са й предлагали да блесне върху македонското издание на Плейбой, но тя отказала, защото има принципи. Чудесно! Ала защо тогава преди време на Лестер гукаше, че не би имала нищо против, ако получи гореща нашенска оферта? Сънародникът й в прав текст я попита дали би се щракнала в пикантна сесия, а Цеце убедено каза, че стига някой да я иска, веднага ще се впусне в такова предизвикателство.

Така, че каквото и да е казала после, не вярвайте, може да е било само за заблуда на Боби. Той нали опетни манекенките, че били леки жени и красавицата до последно се опитваше да му се хареса. Нищо чудно съвсем скоро да видим всяка част от нейното стройно и апетитно тяло, а тя окончателно да се сдобие с мечтаната слава зад граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар