Ще се пръсне! Меган Маркъл се изложи с ултра тясна рокля на срещата с Джей Зи и Бионсе

Гласувайте за статията

Меган Маркъл едва не остана без рокля на срещата с Джей Зи и Бионсе

Колосален гаф едва не съсипа срещата на Меган Маркъл с Джей Зи и Бионсе. Херцогинята на Съсекс се появи в официална черна рокля, но наблюдатели коментират, че едва не се е пръснала по шевовете, докато е прегръщала звездите.

Актрисата нямаше търпение да се върне към работата си и най-вече към срещите с холивудски звезди. Затова и събирането с Джей Зи и Бионсе беше изключително радостно събитие за нея.

За церемонията Меган бе избрала черна рокля с тюлени ръкави, която се закопчаваше на кръста. Специалисти обаче коментират, че явно нетърпението на херцогинята е по-голямо от скоростта, с която топи килограмите си. Роклята е поне два номера по-малка отколкото й е нужно. Едва не се пръска по ръкавите, а и не успя да скрие излишните й килца, пише ubavinaizdravje.mk.

Тоалетът на дизайнера Джейсън Ву очевидно е шит преди Меган да забременее и е с мерките й „преди“ раждането. Херцогинята носеше още и любимите си обувки на висок ток, които неведнъж е слагала.

Деколтето и корема обаче ясно се виждаха под иначе ефектния тоалет. И въпреки че през цялото време Меган демонстрира високо самочувствие, едва ли се е чувствала особено комфортно в дреха, която е можело да се скъса всеки момент.

Меган Маркъл едва не остана без рокля сн. Инстаграм

Меган Маркъл едва не остана без рокля сн. Инстаграм

Що се отнася до срещата с Джей Зи и Бионсе, херцогинята на Съсекс си позволи да забрави протокола. Тя прегърна топло и двамата, като примера й бе последван и от Хари. Двете двойки си поговориха за децата, за грижите около тях и колко се радват, че се срещат отново. Въпреки че семейство Картър не бяха поканени на сватбата на Меган, явно са имали възможност да се срещнат с двойката. И да изградят доста близки отношения при това. И явно няма да ги видим за последен път заедно четиримата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар