Ще се изненадате: Тези черти на зодиите са били подценявани (Част 3)

Гласувайте за статията

Тези черти на зодиите са оставали недооценени и подценявани

Зодиите не са само това, което показват. Тези черти от характера им остават пренебрегвани.

зодии

Това са най-пренебрегваните черти на зодиите, сн. Фейсбук

Ето кои са най-игнорираните черти на отделните зодии:

Стрелец

Казвате това, което си мислите, и понякога дори имате проблеми с прямата си натура. Въпреки това имате и чувствителна страна.

Винаги сте готови да разменяте истории и да се отваряте за своите чувства пред другите, дори ако някои от историите ви не са сто процента верни.

Мечтателното ви настроение е най-пренебрегваната ви черта – приемете го повече!

Козирог

Вие сте един от най-забавните знаци на зодиака. Вие сте работохолик, да, но ироничното ви остроумие ви прави фаворит сред приятелите и колегите в офиса.

Знаете как да разсмеете колегите си със сарказъм и дори само с погледи по време на онези срещи с шефа, които ви се иска да не се бяха състояли.

Водолей

Може би сте състезателен характер – дори и с хората от близкото ви обкръжение. Да бъдете нахъсани не е лошо нещо, така че не се тревожете!

Тази характеристика ще ви позволи да блеснете по време на работа, но избягвайте безмилостните тактики, защото те могат да се обърнат срещу вас.

Риби

Вие сте известни със своята интуитивна, мечтателна натура, но имате и аналитична страна. Наблюдавате нещата внимателно, преди да се отдадете на определен начин на мислене.

Това ви помага да разберете хората и ситуациите на по-дълбоко ниво, преди да решите дали да се потопите или да отплувате, пише edna.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар