Ще ги познаете ли? Вижте първите снимки на звездите в Инстаграм (Уникални кадри)

Гласувайте за статията

Звездите са звезди, но и те са обикновени потребители на социалните мрежи. И колкото и да обработват кадрите си към днешна дата, Фейсбук и Инстаграм „помнят“ и пазят първите им качени кадри. Когато обработващите програми не бяха толкова модерни и напреднали и най—доброто, което можеха да предложат е премахване на бръчките и торбичките под очите.

Направихме една любопитна проверка как са изглеждали едни от най-следените ни знаменитости, когато все още не са били толкова популярни. На първите снимки, които са споделили с приятелите и феновете си.

джулиана гани инстаграм

Снимки: Инстаграм

Започваме с Джулиана Гани. Още на най-ранното й фото си личи, че силиконката е фен на не твърде естествената красота. На кадъра огромните й изкуствени мигли си личат от километър. Както и платинено русите екстеншъни. Към днешна дата тя е променила лицето си до неузнаваемост с филъри. И продължава с интервенциите.

Снимки: Инстаграм

Първата снимка на Гери-Никол е снимка по бански (каква изненада). На фотото тя видимо все още има детско, сладко излъчване. И не е набухала устните си с хиалурон.

Моника Валериева е споделила за първи път кадър от пътешествие до Милано. Придвидливо от нейна страна, лицето й не се вижда отблизо. Така няма как феновете да правят сравнение на лицето й преди и сега.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар