Ще ги познаете ли? Вижте звездите от „Туин пийкс“ днес (Снимки преди и сега)

Помните ли легендите от „Туин пийкс“? Вижте ги днес

Те станаха звезди през далечната 1990-та година, а поредицата „Туин пийкс“ се превърна в един от най-големите хитове в историята на световните тв сериали. Криминалната драма на ужасите, за убийството на младо момиче в малък американски град, държеше напрегнати пред екраните милиони зрители по цял свят. Интересна подробност е, че много от най-известните актьори в Холивуд, правят първите си стъпки в киното, именно с този проект. Дали обаче ще ги познаете към днешна дата и какво се случи с част от главните актьори в поредицата, ще разберем сега.

Легендите от Туин пийкс преди и сега сн. Интернет
Легендите от Туин пийкс преди и сега сн. Интернет

Агент Дейл Купър – Кайл Макклоклън

На Кайл определено му се отдава добре да играе злодеи или противоречиви характери пред камерите, тъй като всичките му роли са точно такива. От злодея в „Семейство Флинстоун“, през импотентния съпруг на Шарлот Йорк в „Сексът и градът“ до „Библиотекарят“ и „Добрата съпруга“. Интересна подробност е, че две от големите любови на актьора са именно колежките му от „Туин пийкс“ – Лора Дърн и Лара Флин Бойл.

сн. Интернет
сн. Интернет

Лара Флин Бойл – актрисата доста се преобрази след края на поредицата. Звездата от хитовия сериал направо е заприличала на баба, но вероятно причината е бурният й личен живот. Към днешна дата Лара се изявява в поредица от семейни драми, най-често като отрицателен герой. И определено изглежда като баба.

сн. Интернет
сн. Интернет

Мейдан Амик, известна с ролята си на сервитьорката Шели, може би е една от най-запазените звезди в поредицата. И за разлика от другите си колеги, почти не е остаряла.

Друг знаков актьор си остава Дан Ашбрук , който влезе в кожата на Боби Бригс, гаджето на Лора. Той продължава да развива доста успешна кариера, а явно ролята на ченге му подхожда. Участва в „Синя кръв”, „Заложници”, „Полицейски отдел Чикаго”, „Закон и ред”, дори и в „Кръгът на Доусън”. Любопитна подробност е, че продължава да работи както в киното, така и в телевизията. Макар и с по-малки, но доста известни роли.

сн. Интернет
сн. Интернет

Що се отнася до Рей Уайз, бащата на Лора Палмъл, той определено успя да обезпечи добре ранната си популярност. През годините актьорът е влизал в ролите на доста злодеи и не само, но остана запомнен с образите си в „Робокоп”, „Стар трек”, „Бикът от Бронкс”, „Батман”, „Далас”, „Западното крило”, „Къща за кукли” и „От местопрестъплението”.

Можете да видите снимки и на другите актьори от сериала в галерията по-долу.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.