Ще бъде ли част от Вип брадър DJ Дамян?

Гласувайте за статията

Клюкарите от известно време спрягаха имената на родните ни известни имена, които се редят на опашка, проявявайки смелост, за да влязат във Вип брадър.

 

Поредното име, за което се говори, че може да влезе в опасното клюкарско и интригантско шоу, бе ди джей Дамян. Поп фолк изпълнителят има оферта със солидна сума от предаването, за да влезе в къщата, според жълтите медии.

Източници, които не може да се каже, доколко са достоверни, са разкрили, че Дамян имал предложение за 100 000 лева, само за да участва. Той обаче все още обмисля офертата и не е дал своето окончателно решение.

Близки на певеца обаче, които добре познават нрава на своя приятел, са убедени, че Дамян ще откаже изкушаващата оферта, заради своята половинка Ваня. Престоят в къщата е близо три месеца,  а за това дълго време Дамян не би оставил своята любима сама.

Младата дама набира все по-голяма популярност в чалга средите, заради което явно е станала обект и на внимание от страна на мъжете, и макар да не искала да комуникира с тях, те продължавали да прииждат. Именно Ваня е причината Дамян да се колебае и най-вероятно да откаже офертата от престой в къщата на VIP Brother. Какво обаче ще реши изпълнителят, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар