Щерките на Димитър Бербатов съученички на Марая (Вижте какъв лукс им осигури)

Гласувайте за статията

И дъщерите на Димитър Бербатов учат в най-скъпото и престижно родно учебно заведение.

Двете принцеси на Бербатов – Деа и Елиа, се оказаха съученички на дъщерята на Мария! Както стана ясно наскоро, Марая учи в Англо-американското училище в Панчарево. За това удоволствие певицата уж се чуди откъде да намери 20 хиляди лева. Толкова струва една година в даскалото, където случайни няма.

Именно затова там ще трупат знания и умения наследничките на Бербатов. Тъй като няма син, на когото да предаде своите познания във футбола, той е избрал най-доброто в сферата на образованието. Така иска да осигури летящ старт в живота на децата си, а след това те сами да изберат посоката.

Каката Деа тази година е втори клас в Англо-Американското училище. По-малката й сестра Елиа пък е записана в детска градина към него. След това ще продължи като ученичка и така до 12-и клас. А тези 13-14 години образование ще струват сериозна сума от семейния бюджет на Бербатов и Елена. Имайки се предвид какви договори подписва Митко, надали ще се свени за подобни суми.

Особено когато става въпрос за най-любимите му същества! Но, нека поговорим и с цифри. Стандартната такса за ученици от 1 до 8 клас е 13 900 евро на година. За детска градина е 5900 евро. Така общо на година се събират 19 800 евро, което си е близо 40 хиляди лева! В тази сена влизат учебници, помагала, еднодневни екскурзии, униформи и други задължителни елементи, пише blitz.bg.

Дъщерите на Бербатов не са лишени от нищо

Дъщерите на Бербатов не са лишени от нищо

Освен тази сума, обаче, има и куп други разходи. 1500 лева е яденето за едно дете годишно, а транспортът в двете посоки струва 3 бона. И Мария, и Митко и Елена предпочитат сами да се грижат за придвижването на децата си, но тази екстра определено им е улеснение. А Бербатов би дал и много повече, за да е сигурен, че дъщерите му получават най-доброто!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар