Щерката на Цветелина Бориславова копие на Антония Петрова (Вижте колко си приличат – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Цветелина Бориславова като двойничка на Антония Петрова, Веселина сякаш е копие на Мис България

Дъщерята на Цветелина Бориславова, която е актуалното гадже на най-добрия за 2018 година футболист Кирил Десподов е досущ като двойничка на Антония Петрова. Това забелязаха феновете на звездата на ЦСКА. Когато ВИП-двойката се появи на връчването на наградите „Футболист на годината”.

Снимка: Фейсбук

Церемонията се проведе в софийския Военен клуб. А младите влюбени, които пристигнаха заедно събраха погледите на присъстващите гости и официални лица.

Кирил Десподов бе облечен с искрящо на светлините черно сако. С което се открои на фона на останалите спортисти. А гаджето му Веселина привлече вниманието освен с елегантния си вид и с поразителната си прилика на пернишката Мис България Антония Петрова.

Снимка: Инстаграм

Приликата й с миската, която всеки момент ще даде живот на първородното си дете  е повече от очевидна, забелязаха всички. Дали заради русите коси и почти еднаквите прически двете дами имат невероятно сходство. А може би й формата на лицето им е идентична защото няма съмнение, че приликата им е факт.

Снимка: hotnews.bg

Десподов и неговата любима не се отделиха един от друг през цялата вечер. Влюбените гълъбчета седяха един до друг на първи ред в красиво украсената зала. А когато обявиха неговото име за футболист номер 1 за миналата година Веселина първа честити на отличието на половинката си, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар