Щерката на Цветелина Бориславова заряза Десподов (Вижте защо Веселина развали сватбата)

Гласувайте за статията

Цветелина Бориславова не можа да омъжи по-малката си дъщеря, Веселина развали сватбата

Щерката на Цветелина Бориславова, която бе влюбена до уши в Кирил Десподов от скоро го е зарязала. От няколко седмици известната двойка, която дори даваше заявка, че ще мине пред олтара е разделена.

Снимка: ХотАрена

Богаташката наследница и футболистът на годината са сложили край на връзката си и не са заедно. Какво точно се е случило между влюбените не става ясно. Но Десподов е изтрил всичките им общи снимки от социалната мрежа. С това потвърди, че са сложили край на връзката си.

По време на дългите празници през май бившите гаджета бяха разделени. Футболистът бе в Сицилия, а Веселина предпочете Гърция. Където прекара с приятели. До преди десетина дена хубавицата живееше с гаджето си в Италия. Кирил Десподов я покани на Ботуша като й предложи да свият семейно гнездо там, след като сключи договор да играе в италианския клуб „Каляри”.

Макар блондинката и спортистът да имат цели 8 години разлика във възрастта не криеха, че кроят планове да минат под венчило и да създадат наследници. До момента на раздялата си те непрекъснато бяха заедно.

Името на дъщерята на Цветелина Бориславова до сега винаги е било свързвано само с известни и богато ергени, но и красиви. За пореден път обаче милионерката наследница ударила на камък с избора си на половинка.

Веселина Бориславова въпреки, че вече е на 30 години и й е време да помисли за съпруг и деца отказва да зарадва майка си като й заведе зет. Не иска да се обвързва като сестра си Ралица, която вече си има семейство, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар