Щерката на Христо Сираков пристана на английски милионер (+ Снимки на лукса, в който живее)

Гласувайте за статията

Щерката на Христо Сираков не си поплюва, когато си избира мъже

Поредният богаташ, когото заби Анна-Мария, определено се слави с финансовите си възможности. Младежът се занимава с реклама и се вихри като меркетинг директор на лондонска рекламна агенция. На всичкото отгоре, съвсем по вкуса на родната ни хубавица, той не е българин. Доскорошното ѝ гадже бе италианец и макар да не афишираше особено връзката си с него, все пак и по нашите ширини се разбра, че си живее живота. След като го заряза, щерката на Христо Сираков с месеци пази в тайна личния си живот.

Анна-Мария Сиракова обича лукса като баща си

Анна-Мария Сиракова обича лукса като баща си
Снимка: hotarena.net

Едва наскоро тя открехна завесата към новия си богаташ. Англичанинът се казва Фредерик и хич не се двоуми, когато трябва да разходи половинката си по света. По случай католическия Великден двамата отскочиха до Италия и не пропуснаха да зарадват социалните мрежи с нов снимков материал. И макар Анна-Мария Сиракова да се подвизава категорично на Апенините, май ще ѝ се наложи да поразмести плановете си заради гаджето.

Фредерик се занимава с реклама

Фредерик се занимава с реклама
Снимка: hotarena.net

Така младата хубавица излезе достойна наследница на баща си. И ако бизнесменът някога избираше най-вървежните и красиви жени, то и щерка му си хваща най-оборотните мъже. За нея поне Стоте манекенки може да е спокоен.

И не пропуска да зарадва гаджето си

И не пропуска да зарадва гаджето си
Снимка: hotarena.net

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар