Щерката на Светлана Гущерова с второ парти за РД (Анелия-Добромира в ролята Пепеляшка на купона – Снимки)

Щерката на Светлана Гущерова с второ парти за РД (Анелия-Добромира в ролята Пепеляшка на купона – Снимки)
3 (60%) 1 vote

С двоен приказен празник изненадаха Гущерови двегодишната си дъщеря

Дъщерята на Светлана Гущерова миналата седмица навърши две годинки. Гордата майка на Анелия-Добромира  първо я изненада навръх рождения ден с торта и много подаръци. Но понеже празника бе в делничен ден през уикенда с Християн й спретнаха още един купон.

Второто по-пищно парти на малката принцеса се състояло пак в тесен кръг, но вече имало и гости. Поканени били най-близките приятели на известното семейство и техните деца, които се  събрали да почетат рожденичката, да й подарят подаръци и да бъдат почерпени за нейно здраве от гордите й родители.

За празненството разбираме от снимките в сторито в инстаграма на Светлана, които публикува. На тях се вижда как децата се забавляват сред разкошен декор на приказен замък и с една от най-обичаните за малките героини от приказките – Пепеляшка.

На този кадър се вижда 2-годишната дъщеричка на Гущерови

Анелия-Добромира както се сещате не бе показана на фотосите. Но на един кадър се появява за малко. От него можем да установим, че първородната рожба на Гущерови расте доста едро дете, с руса, къдрава косичка. Облечена е досущ като малка принцеса – с розова пола на цветя и чисто бяла блузка и изглежда много развълнувана от представлението, която поднася на малките гости куклена актриса.

Можем да видим и тортата, която е на три етажа с каляска. Сред най-впечатляващите атракции са били гълъби и малки померанчета, които развеселили малките с уменията си в интересна дресировка, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар