Щерката на Румен Радев в скромен тоалет на завършването си (Вижте абитуриентката Дарина – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Румен Радев избра изчистен бял тоалет за последния си ден в училище

Дъщерята на президента Румен Радев бе сред тазгодишните звездни абитуриентки. Макар Дарина да нямаше традиционна бална вечер, все пак е получила дипломата си за средно образование по особено тържествен начин, видя ексклузивно „Ретро“.

Щерката на Румен Радев Дарина

Снимки: Инстаграм

Президентската щерка е сред отличниците на столичното 35 СУ „Добри Войников“, където бе част от паралелка с изучаване на френски и английски език. Очевидно наследничката на държавния глава е успяла да се представи шеметно на двете задължителни матури и преди дни беше удостоена с грамота за отличен успех от ръководството на школото. За церемонията по случай връчването на дипломите на випуск 2020, която се провела в една от залите на школото, красивата Дарина подбрала семпъл, но стилен тоалет, вдъхновен от гардероба на нейната майка – банкерката Гинка Кесякова, която прави впечатление с френския привкус в начина си на обличане.

Снимки: Инстаграм

Щерката на Радев получи дипломата си и сертификата за отличие, облечена в бял панталон, къса бяла блузка и маратонки вместо високи токчета. Родителите ѝ обаче не могли да я аплодират лично, но ръкопляскания тя все пак получила от своите учители и съученици. Предвид мерките около коронавируса връчването на дипломите в училището се случило в скромен състав и семействата на абитуриентите не били поканени на събитието.

След натоварения XII клас Дарина няма да има много време за отдих и забавления, защото трябва да се подготвя за студентския живот. Все още дъщерята на президента пази в абсолютна тайна университетите и специалностите, които си е набелязала. Не е изключено наесен тя да бъде част от новия випуск на НАТФИЗ, тъй като афинитетът ѝ към театъра не е тайна за никого. Докато беше ученичка в 35 СУ, тя дейно участваше в училищната театрална школа „Ле страпонтен“, където играеше главни роли в почти всички пиеси.

Заедно с трупата обиколиха десетки конкурси у нас и в чужбина, а от немалко от тях президентската дъщеря се сдоби с грамоти и отличия. Още докато бе ученичка в X клас, заедно с баща си тя се появи в публиката на премиера на театър „Азарян“, където моментално бе забелязана от присъстващите журналисти и камери. Пред тях Дарина сподели, че мечтите ѝ са свързани с изкуството, но тъй като почти всички предмети ѝ вървят, все още не е сигурна как иска да се развива професионално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар