Щерката на Преслава проговори (Вижте кои са първите й думички)

Гласувайте за статията

Бебето на Преслава проговри, деветмесечната Паола казва „тата”

Преслава е на седмото небе. Младата майка не може да си намери място от радост, че дъщеря й Паола, която е само на девет месеца казва първите си думички.

Снимка: Инстаграм

Певицата побърза да се похвали в социалната мрежа, че малкото й момиченце вече казва „тата”. И макар да е леко разочарована, че първата дума на бебето й не е за нея тя се успокоява като казва, че Паола прилича на нея. И двете имат еднакъв вкус.

Бащата на момиченцето е Павел Лазаров, за който се говори, че е има спорна слава. За него казват, че е богаташ, който има хиляди декари с овошки покрай Враца и Мездра. Те му носели хиляди левове които трупал в кеш, предават от lupa.bg.

Само, че ореолът му на баровец и плейбой бил развенчан от факта, че не заведе Преслава и дъщеря си в собствено жилище. А обитава това на певицата в столицата и не се притеснява да е заврян зет, хулят го злите езици.

Малко преди Паола да проговори фолк дивата, която е в болнични пусна друга снимка в мрежата. На нея се вижда как в компанията на Петя Дикова и двумесечното й момченце се разхождат заедно с количките в Южния парк.

Снимка: Инстаграм

Феновете на певицата се шегуват, че двете майки могат да сватосат децата си. Тъй като имат малка разлика във възрастта.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар