април 18, 2024

Щерката на Стефан Янев се престраши да се омъжи

https://kliuki.net/liubopitno/shterkata-na-stefan-yanev-se-prestrashi-da-se-omazhi/166293 Kliuki.net
Щерката на Стефан Янев се престраши да се омъжи

Екатерина се реши да се венчае за Иван

Булка планира да бъде дъщерята на Стефан Янев - Екатерина, издават близки до семейството. Шест години след годежа с избраника си Иван на 24 април 2016 година, двамата искали да минат под венчило, а шаферка да бъде общата  им дъщеричка.

Щерката на Стефан Янев се престраши да се омъжи

Янева и мъжа до нея живеят на семейни начала без подпис, а моментът за сватбата досега все им се струвал неподходящ. След годежа бързо станали родители се посветили изцяло на отглеждането на детето си, а след това ковид пандемията тотално ги отказала да се бракосъчетаят.

Имайки предвид купонджийския характер на младите, не е изключено купонът за сватбата да се състои  в  Банско, където премиерът разполага с имот.

Дъщерята на бившия военен министър вече втора година е на сладък пост в енергийното дружество Булгаргаз, където получат над 3 000 лв. държавна заплата като експерт „Международно сътрудничество и връзки с обществеността“.

Нейният избраник пък е сред най-добрите бармани в България. Освен че работи по различни заведения и частни събития преподава знанията си в собствена школа, писа "Ретро".

Синът на Стефан Янев и жена му Пенка също е сериозно обвързан имат син, и подобно на сестра си, досега все не е вдигнал сватба.

Източник: hotarena.net