Щерката на Сашо Кадиев не приема новата му (Ивелина Чоева аут от РД на малката Катя – Фото)

Щерката на Сашо Кадиев очевидно не приема новата му връзка, видя Kliuki.net.

Малката Катя стана на 7 години през уикенда и съвсем естествено, в нейна чест беше организирано пищно празненство, на което присъстваха както приятелите й, така и семейството й – майка й Таня, баща й Сашо и звездната й баба Катето Евро.

Любопитното е обаче, че новата половинка на татко й – моделката Ивелина Чоева, не беше поканена на празника. Което повдигна множество въпроси и породи спекулации, че момиченцето не харесва гаджето на баща си. И най-вероятно все още не е преодоляло раздялата на родителите си.

щерката на сашо кадиев
Снимка: Инстаграм

Кадиев и Таня сложиха край на връзката си преди две години, според запознати именно заради аферата на мамин Сашко с Чоева. Първоначално моделката беше приета на нож и от свекървата – Катето Евро, която обича Таня като своя собствена дъщеря. И не е тайна, че до последно се надяваше двамата със сина й да изгладят различията си, най-малкото в името на детето.

Това обаче не се случи и в крайна сметка актрисата се примири и поне на пръв поглед показва, че приема новата си снаха, макар да не пропуска случай да изтъкне колко близка е с бившата си такава.

Не така стоят нещата с малкото Кате. Ако се съди по липсата на общи снимки с нея, баща й и Ивелина, то детето не харесва особено моделката. И липсата на последната на празника за рождения ден го потвърждава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.