Щерката на Мариана Попова копие на баща си (Снимки от кръщенето на сладураната)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Мариана Попова и Плачков стана христианче навръх Петдесетница, малката принцеса одра кожата на татко си

Мариана Попова и Веселин Плачков посветиха в християнската вяра малката си принцеса. Певицата и актьорът избраха хубавия празник Петдесетница за кръщенето.

Мариана Попова с дъщеряси на кръщенето
Снимка: Фейсбук

Сладураната  Екатерина бе стъкната с бяла рокля и венче от перли на главата. От снимките, които артистичното семейство пусна в социалната мрежа се вижда, че освен в църквата близки и приятели са празнували в заведение на открито събитието.

Екатерина пълно копие на Веселин Плачков
Снимки: Фейсбук

Голямо впечатление прави , че Катя прилича досущ на баща си. Светла е като него и има същата негова усмивка. Нейна кръстница стана една от най-близките приятелка на семейството. А певицата, която е много активна и известна с острата си позиция по много въпроси написа във Фейсбук поучителен пост за рождения ден на Християнската църква. Като добави, че дъщеричката й е станала християнче  и пожела на момиченцето си „Светъл път”.

Да припомним, че Екатерина е първото общо дете на семейната двойка. Тя се роди преди две години докато татко й бе една от звездите във ВИП Брадър. Попова има още една щерка от връзката си с Ханес, а Плачков момиченце от предишен брак. Двойката все още не е минала под венчило, предават от lifeonline.bg.

Вижте оше снимки от събитието в галерията!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар