Щерката на Куката копира Николета (14-годишната Естел шашка с визия на плеймейтка – Фото)

Щерката на Куката копира Николета (14-годишната Естел шашка с визия на плеймейтка – Фото)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Куката е едва на 14, а вече шашка с чалга визия

14-годишната дъщеря на плевенския бос Камен Балбузанов – Куката се е превърнала в копие на Николета Лозанова. Естел се изявява с тежък грим на лицето, напомпани усти и 24-каратова снежно бяла усмивка, за която родни дентални специалисти са прибрали крупни суми, за да я изваят и поддържат.

Въпреки крехката си възраст тя обикаля по нощните заведения с майка си, а двете често могат да бъдат забелязани в компанията на фолкпевиците Мария и Юнона. Естел има свои любими изпълнители и си пада по Криско, но най-вече по Гери-Никол. Въпреки че баща й е обвинен за ръководене на престъпна група за рекет, а през 2008г. оцеля под дъжд от куршуми в Плевен, дъщеря му го счита за най-добрия баща, пише „България Днес“.

Щерката на Куката Николета Лозанова

Снимка: ХотАрена

„Искам да знаеш като урок, че и аз успях да заменя хора почти незаменими и да забравя незабравими. Разочаровах се от хора, в които винаги съм вярвал. Имах и все още имам истински приятели. Научих се да прегръщам живота, да живея със страст и да губя с класа, да обичам и да продължавам със смелост, защото животът е за тези, които са смели“, казва Куката на дъщеря си като пожелание за рождения й ден, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар