Щерката на Катрин Зита Джоунс копие на майка си (Вижте каква красавица е Карис – Снимки)

Гласувайте за статията

17-годишната Карис още по-красива от майка си

Катрин Зита Джоунс и Майкъл имат две деца – дъщеря Карис на 17 г  и син Дъглас на 19. Гордата майка публикува снимка в социалните мрежи и показа как изглежда любимата й дъщеря, която е станала истинска красавица.

Карис Дъглас вече не е малко момиченце, а майка й Катрин Зита-Джоунс публикува снимка на красивата си дъщеря с думите: „Моето момиче в градината“, написа актрисата в поста към снимката на дъщеря си, позираща в ярка бяла лятна рокля.

Дъщерята на Катрин Зита Джоунс по-доброто копие на актрисата
Снимка: Инстаграм

Фенове на известното семейство заявиха, че 17-годишното момиче прилича на Катрин  и че е наследила красотата й. Те са категорични в мнението си, че Карис ще стане още по-голяма красавица от известната си майка.

Ослепителната Карис още по-голяма красавица от майка си
Снимки: Инстаграм

Да припомним, че холивудските звезди Катрин Зита Джоунс и МайкълДъглас  се ожениха през 2000 г., а в края на тази година известната двойка ще отпразнува 20-годишнината от брака си. Скоро актрисата коментира:  „Говореха, че брака ни няма да издържи дълго. Има страхотни модели за подражание в семейството ми и в това на Майкъл по отношение на браковете и наистина оценяваме това, защото гледахме как любовта им цъфти и те се уважават. И така, вече  20 години сме заедно”– заключи актрисата, предават от hashtag.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар