Щерката на кака Лара вдигна луда плажна сватба (Вижте щурия й сватбен празник – Снимки)

Бернарда и Сотир организираха купон на плажа вместо традиционна сватбена церемония

Щерката на кака Лара и Владо Береано, която се врече във вечна вярност на любимия си актьора Сотир Малев преди десетина дена сега организира щуро плажно тържество като събра близки и роднини.

Купонът се състоя на морския бряг, а за веселото настроение се погрижиха музикантите от „Акага”. Новобрачните още преди да узаконят връзката си се бяха разбрали да не робуват на старите традиции и си направиха тяхно оригинално тържество.

Бернарда и Сотир сключиха граждански брак преди десетина дена
Снимка: Инстаграм
Младоженците на плажното им сватбено тържество
Снимка: Инстаграм

Булката и младоженецът, които са сред младите и надеждни актьори на българския театър бяха обути с кецове. Все пак Бернарда бе избрала бяла рокля за най-важния в живота си ден, но с дълбока цепка до талията. А на главата си нямаше було, а нежно венче от цветя.Сотир пък бе в ленен костюм в светло.

Интересно бе решен сватбения олтар на младото семейство. Вместо да е обсипан с цветя на него бяха нарисувани две кучета. Булката е голям почитател на тези домашни любимци, а тайния смисъл на украсата е, че влюбените няма да живеят като куче и котка, а като куче с куче в истинска пълна хармония.

Най-голямата щастливка на тържеството била по-малката дъщеря на кака Лара – Вая. Тийнейджърката, която е  от връзката й с оператора Веселин Сивков изиграла ролята на главна шаферка на щурия купон на кака си, предават от hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.