Щерката на Иван и Вихра стана истинска красавица (Снимки на порасналата Ава)

Ава на Вихра и Иван стана на 15, тийнейджърката се превърна в истинска красавица

Дъщерята на Вихра и Иван празнува 15-ти рожден ден. Майката на тийнейджърката се похвали с порасналата си дъщеря и пусна снимки в социалната мрежа навръх личния й празник.

Момиченцето, което се роди като плод на любовта на Вихра и продуцента Иван Христов е гордост за родителите си. Които за съжаление се разделиха когато детето бе още малко.

Дъщерята на Вихра и Иван стана на 15. Тийнейджърката не хареса снимката и реагира остро на фотото в Инстаграм

В пост в Инстаграм родителката на девойката я поздрави за рождения й ден като я нарича моята лъвица. Гордата майка й пожела да бъде много здрава и щастлива, да следва лъвското си сърце и да се води от мечтите си. Като призна, че е щастлива какво съвършенство е родила.

Като всяко дете в  тази трудна възраст Ава реагира остро на снимката и публичното отношение на майка си, която не скри чувствата, които я вълнуват. Младата госпожица се скара виртуално на Вихра като написа коментар, че с по този начин я излага и я болят очите когато гледа снимката, предават от bgdnes.bg.

Не става ясно защо Ава не се харесва на това фото, но в личния профил в Инстаграм има снимки, които я показват такава, каквато тя се вижда.

Вижте още снимки на порасналата Ава в галерията!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.