Щерката на Еминем се превърна в красива млада дама (Вижте порасналата Хейли Джейд – Снимки)

Гласувайте за статията

Щерката на Еминем скри шапката на феновете си

Хейли Джейд Скот Матърс е единственото биологично дете на един от най-известните рапъри на века – Еминем. Тя е резултат от любовта му с Кимбърли Скот и макар бракът им да не просъществува, днес Еминем може да се гордее с дъщеря си. Момичето вече е красива млада жена на цели 25 години. Активно се изявява в социалните мрежи и има милиони последователи. Само в инстаграм я следват над два милиона души и ако съдим от снимките ѝ, явно има защо.

Хейли Джейд краси социалните мрежи

Хейли Джейд краси социалните мрежи
Снимка: фейсбук

Днес Хейли Джейд няма нищо общо с малкото момиченце, което радваше татко си дори и по време на работа. Младата жена е вече на 25 години и използва мрежата, за да рекламира различни продукти. По всичко личи, че сериозно се е захванала с инфлуенсърство.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)


Тайна обаче остава личният ѝ живот. Вероятно от малка е свикнала да бъде в центъра на вниманието, затова и упорито пази ежедневието си от погледите на любопитните инстаграм фенове. Като се има предвид опитът на баща ѝ, съвсем разбираемо е да се крие от общественото внимание.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Леко открехване на вратата обаче се оказа показването на гаджето ѝ. Двамата се познават още от гимназията, а като нещо повече започват да излизат през 2016 г. Името на момчето е Евън МакКлинток и както изглежда, почитателите на красавицата умеят да му дават акъл как да си я пази. Връзката им датира от три години. Влюбените се записват заедно и в Мичиганския университет, коментира още tialoto.bg. Според информацията, която Хейли Джейд споделя за себе си, те предпочитат да си почиват у дома, вместо да обикалят по клубовете.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар