Щерката на Деси Цонева стана звезда в мрежата (Нови снимки на малката принцеса)

Щерката на Деси Цонева стана звезда в мрежата (Нови снимки на малката принцеса)
5 (100%) 1 vote

Деси Цонева отглежда истинска звезда в дома си

Дъщерята на Деси Цонева се превърна в истинска сензация. Малката Бианка Димана става все популярна, благодарение на известната си майка. Двете редовно се появяват в социалните мрежи, където малката госпожица е истинска звезда.

Самата Деси Цонева неволно превърна бременността си в събитие — първо като отричаше доста време за бебето, а след това, когато реши да сподели с всички как минава през всички етапи на промяната. Младата майка призна, че е и истински работохолик — не може да устои, на което и да е предизвикателство и само дни след раждането бе отново на линия с микрофон в ръка.

Междувременно Деси все пак намира време и за семейството. И редовно споделя снимки на малката си дъщеричка.

Наследничката на телевизионната репортерка е копие на майка си — от тъмните коси до усмивката. И от ден на ден все повече заприличва на нея.

Засега обаче Деси изглежда няма намерение да я превърне в рекламно лице, въпреки че желаещи да й помогнат в тази насока не липсват. Както е известно, редица известни личности охотно приеха солидни чекове, за да участват в различни реклами с наследниците си. И да рекламират всевъзможни продукти за бебета и малки деца.

Лидери в класацията обаче си остават семейство Петканови. Дани и Алекс определено най-успешно успяха да осребрят раждането на сина си, като го превърнаха в едно от най-популярните деца в мрежата.

Подобен избор направи и Златка Димитрова. Синът й Миро се превърна в звезда още преди раждането си, а след това майка му охотно се снимаше с него в различни реклами.

Деси Цонева показа порасналата Бианка Димана сн. Инстаграм

Деси Цонева показа порасналата Бианка Димана сн. Инстаграм

Засега Деси Цонева не се е решила да превърне невръстната си дъщеря в модел. Но нищо чудно и това да стане, предвид факта, че всяка снимка на двете предизвиква истинска сензация в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар