Щерката на Деси Банова втрещи с липса на възпитание (Вижте колко разглезена е малката Йоанна)

Щерката на Деси Банова втрещи с липса на възпитание (Вижте колко разглезена е малката Йоанна)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Деси Банова се показа като невъзпитано и лигаво дете

Щерката на Деси Банова втрещи с липса на каквото и да било възпитание

Щерката на Деси Банова втрещи с липса на възпитание. Малката Йоанна е вече на седем и се предполага, че поне малко разбира кога трябва да се държи прилично. Очевидно обаче майка й е пропуснала да я научи на това. И момиченцето успя да изнерви дори и Гала по време на гостуването на майка си в „На кафе“.

Йоанна се развихри в студиото, изпочупи всички великденския яйца, предвидени за останалите гости, и изяде поставения на масата козунак.

Щерката на Деси Банова„Ама добре си хапва!”, каза видимо напрегнатата Гала с престорена усмивка, но накрая не издържа и смъмри детето да не пипа яйцата. Докато момиченцето вилнееше наоколо, майка му седеше на диванчето безучастно и не му отправи забележка.

Очевидно не желаейки да се натоварва излишно. Феновете на предаването побързаха да коментират, че детето изглежда много разглезено и упрекнаха родителите му за методите им на възпитание.

„Още преди няколко години Йоанна гостува в „На кафе” с майка си и овърша студито на Гала. Даже привикаха човек от екипа да я дундурка, защото стана неудобно с това „чудо” в ефир”, припомнят паметливи зрители, предават от Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар