Щерката на Гала без парти за ЧРД (Празнува в тесен кръг заради коронавируса)

Гласувайте за статията

Мари на Гала с рожден ден навръх  петък 13-ти

Дъщерята на Гала навършва 23 навръх петък 13. Фаталната дата, която мнозина си мислят, че не носи късмет за водещата на „На кафе” се оказва една от най-щастливите в живота й.

Мари на Гала стана голяма красавица
Снимка: Инстаграм

И макар, че няма да има голямо парти за наследничката на блондинката заради предпазните мерки срещу коронавируса семейството ще се събере в тесен кръг да отбележи празника.

Мари на Гала стана на 23
Снимка: Инстаграм

Като една много грижовна майка Гала поздрави Мари с трогателно и красиво послание в профила си в Инстаграм. Тя публикува снимка на хубавата си дъщеря, която държи бял гълъб в ръката си и написа към фотото, че точно преди 23 години тя е влетяла в живота й като бяла птица, която разбутва всичките уж важни неща и кацва най-отгоре.

Гала признава, че Мари я научава на отдаденост, както и на безусловна любов. А тя показва на щерка си как да разпери крилата си и как да полети.

За тези, които не знаят плевенската блондинка също е родена на 13 дата, само, че един месец по-рано, през февруари.

Стефан Николов, половинката на Гала също не пропусна да поздрави Мари в социалната мрежа. Като й пожела здраве и щастие и обеща вече никога да нея нарича „малката”. И призна, че подаръци ще има, но заради”коронни причини” голямото парти се отлага, пише life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар