Щерката на Антонио Бандерас и Мелани Грифит наследи красотата на родителите си (Вижте Стела днес – Снимки)

Гласувайте за статията

Звездната щерка предизвика фурор с ослепителна визия на ревю на Dior

Наследничката на Антонио Бандерас и Мелани Грифит е от ония звездни дъщери, които рядко се появяват под светлините на прожекторите. Може би затова когато Стела Бандерас  присъства на ревюто на Dior в Париж предизвика истински фурор на червения килим.

25-годишната млада дама е тръгнала по стъпките на известните си родители и е станала очарователна красавица. Тя наследила най-хубавите черти на Антонио и Мелани и впечатлява с изискан стил.

Стела Бандерс в Париж
Снимка: Гети имидж

Стела избра да се облече в червен костюм с мини пола. Бъдещата актриса го бе съчетала с черна блуза с поло яка, в комбинация с черно-бели токчета и чисто бяла чанта.

Красавицата позира за фотосесия в известния музей Роден, след което се настани сред публиката, за да се запознае с новата колекция на модния бранд.

От снимките, които звездата наследничка публикува в Инстаграм се вижда, че тя излъчва елегантност и увереност. Косата й бе оформена на прическа с обемни вълни, а визията й завършва с изящно колие от сребро. Няма съмнение, че е истинска дъщеря на известната си майка Мелани.

View this post on Instagram

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith)

Родителите на Стела се разделиха през 2014 г след 18-годишен брак. Но запазиха добрите си отношения, въпреки развода. Антонио Бандерас казва, че бившата му съпруга винаги ще е част от живота му. Благодарение на която имат такава прекрасна дъщеря, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар