Щерката на Алла Пугачова й одра кожата (Лиза расте голяма хубавица и умница – Снимки)

Гласувайте за статията

Лиза  Галкина расте като копие на известната си майка

За дъщерята на Алла Пугачова отдавна се забелязва, че още от ранна възраст копира стила на звездната си майка. А неугасимият оптимизъм и харизма на 7-годишната наследница само доказва, че е наследила не само външните черти, но и характера на примадоната.

Скоро на една от фен страниците на фамилията се появи видео, което беше заснето от Максим Галкин в кухнята. По време на лека закуска той и дъщеря му решиха да си поговорят за живота. И самият татко й предложи: „Да поговорим на философски теми“.

Реакцията на момичето не закъсня. Лиза веднага побърза да отбележи, че най -важното нещо в живота са близките хора. По-точно, дъщерята на Пугачова започна да свива пръстите на ръката си, като изброява: „Мама, татко, бавачки, Оксана … И като цяло цялото семейството! Основното е, че нашите баща и майка са най -добрите. “

Лиза Галкина и Хари са готови за първия учебен ден
Снимка: Инстаграм

В това време нейният звезден баща Максим Галкин отбеляза: „Не че аз съм те накарал да кажеш това, нали? Казваш го сама и от сърце? „. На което Лиза каза уверено, че това са нейни собствени и лични размисли, предават от stars.clutch.net.ua.  А това говори, че 7-годишната умница е надраснала възрастта си.

Освен, че прилича на майка си Лиза има артостичен талант като нея! Вижте във видеото:

View this post on Instagram

A post shared by Лиза Галкина (@liza__galkina)

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар