Шуле от „Майка“: Бях жертва на домашно насилие и в живота!

Гласувайте за статията

Шуле от „Майка“ жертва на домашно насилие и в живота

Шуле от „Майка“ е един от най-противоречивите образи играни от актрисата Гонджа Вуслатери. Ролята на момичето, родило дете твърде младо и хванато в капана на брак, който е кошмарен за нея, обаче не й е чужда.

„Шуле ми е близка. Беше лесно да изиграя тази роля, защото в живота си също съм била жертва на домашно насилие. Любовта често е нетрайна“, споделя по този повод актрисата.

Самата тя не иска да говори за този период от живота си, но признава, че това е нещо, което я белязва, а също така се отразява и на личния й живот. Първия брак на актрисата с Едип Бурак Ердоан издържа едва две години. Двамата се срещат на снимките на филма „Византийски игри“ и хлътват един по друг веднага. Следва още по-бърза сватба, а чувствата им изстиват само за броени месеци. Тя съобщава, че двамата от месеци не живеят заедно и през 2018 година те слагат край на брака си.

Пресата обаче доста бързо я забърква в друга афера. Само няколко месеца след новината за развода, тя е видяна да излиза от ресторант в компанията на Керем Алъшък. Интересна подробност е, че по същото време той се разделя с дългогодишната си любов Сонгюл Йоден / Инджи от „Перла“/. Двамата категорично отричат да са нещо повече от приятели.

„Гонджа ми е близка. Исках да й благодаря, че прие да изпълни няколко песни на церемонията за учредяване на театрална награда на името на баща ми“, твърди актьорът. Самата актриса също отрича да има мъж до себе си. Тя е категорична, че в момента се радва на кариерата си и не мисли за нови връзки.

Шуле от "Майка" била жертва на домашно насилие и в живота сн. Инстаграм

Шуле от „Майка“ била жертва на домашно насилие и в живота сн. Инстаграм

За разлика от екранната Шуле, Гонджа все още не е станала майка. Но се надява някой ден да бъде по-добра в тази роля от своята героиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар