Шофьорът на Денис Теофиков: С продуцента му се биха в колата! После участията му бяха замразени (Скандални разкрития)

Шофьорът на Денис Теофиков направи смрязаващи разкрития за живота на певеца

Драмата с Денис Теофиков няма да приключи скоро, защото не само болката от загубата му е голяма, най-вече за близките му, но и неизвестните около фаталния инцидент.

Тези дни в You Tube се появи и видео, в което шофьорът на талантливия млад изпълнител прави серия от признания за него, а това, което разкрива, е просто покъртително.

След като вече се бяхме опознали и станали приятели, и Денис вика: Знаеш ли защо те харесах? Защото в началото ми се наду, дръпна ми се и ми взе интереса“. Звънна ми и вика – искаш ли да ме возиш по участия? Съгласих се. Той имаше годините, но нямаше книжка. Денис ми плащаше от неговите участия. Беше уникално момче. Истински добър. Много го беше страх някой да не го измести, някоя по-голяма звезда. Пример – пътуваме към участие и той звъни в дискотеката да пита има ли интерес, кои ще пеят още.. Бяха го глобили заради това, че е звънял.

денис теофиков
Колаж: Клюки.нет

Самият аз съм се карал с него, но това е нормално. Примерно веднъж бяхме на концерт в Търговище, качваме се в колата и всички заобиколиха колата, писъци, тичане. И това беше винаги.

Семейството му едва смогва и свързва двата края. Това, което е покъртително е, че когато е бил малък семейството му два месеца не е имало ток и той е ходел по кафенетата да си зарежда телефона. Имал е 5 лв. в джоба – за отиване и връщане с метрото до училище и за студен чай. Съвсем нормално и бедно момче.

С първия си хонорар си купува по-хубав диван за у дома и щори. Неговата стая е хола, в другата са майка му и баща му. Имат и малка кухничка. Денис спеше на дивана, който вечер се разгъваше.

На въпрос Николай Пашев ли правеше песните на Денис Теофиков, шофьорът му отвръща така: Да, всичките. Обвързва се с изпълнителите. Те не си купуват песните и клиповете, като всички останали в бранша. По мое време хонорара на Денис беше 3000 лв., а той получаваше след участие от сорта на 400-500 лв.

Ние сме на участие на морето, например. До участието му казват – стоиш в хотела, нямаш право да излизаш да се разхождаш никъде. След участие нямаше право и да остане в заведението. Идеята е да не изглеждаш един от всички. Да си звездата.

Денис ми е разказвал как с Пашев са се сбивали в колата. А за да се стигне до техния конфликт, са коментирали пак глобите, неправилното отношение, такива неща. Изострили са се отношенията и Денис е поел с гърдите напред. Карат се, след което участията му се преустановяват за не знам колко дни.

Веднъж казах на Денис, че нещата не са адекватни, цялото отношение и всичко останало. Даже му предложих да плати неустоиката по договора – в случая 50 000 и точка по въпроса. Защо трябва да търпиш това? Защо трябва да те ощетяват така? Контакти имат, ще му помогна. Всеки щеше да се съгласи да бъде продуцент на Денис Теофиков!

Обажда ми се един ден – казва ми, че е взел от някакво момче едни пари на заем, но се бавел с връщането, защото няма.

Алекса е споделяла, че Денис е бил в депресия. Ходел е и на психолог, пиел е леки хапчета заради състоянието си. Дни преди да стане фаталния инцидент е отишъл при някакъв пастор да си говорят. Мисля, че това е същият човек, който води и погребението му. Близък до семейството. Впоследствие разбираме, че същият този пастор бил скочил от 4-5 етаж преди време, но бил оцелял и Денис е знаел за това, пише Шоу Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.