„Шоуто на Николаос Цитиридис“ – готин водещ и… Славена Вътова (Миската стана за смях с напъни за водеща)

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ – готин водещ и… Славена Вътова (Миската стана за смях с напъни за водеща)
4 (80%) 4 votes

Славена Вътова успя да се набута и в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ макар да няма качества за водеща

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ стартира снощи и съвсем естествено, предизвика засилен интерес сред зрителите. От бТВ заложиха на не особено познато медийно лице в ролята на гръцкия комик и определено постигнаха успех. Николаос Цитиридис спечели зрителите с естественото си поведение и шеги, както и с излъчването си пред камерата.

Шоуто на Николаос Цитиридис Славена Вътова

Снимка: Фейсбук

Не така стои въпросът обаче със Славена Вътова. Която, незнайно как, успя да се набута и в това шоу, след като раздаваше съвети в „България търси талант“ като жури. Без да притежава какъвто и да било талант. И това си пролича ясно и в новото шоу.

Миската, която изглежда страда от мания да я дават по телевизията, изглеждаше изкуствено и не на място в напъните си да води и да прави забавна рубрика.

„На Славена не й е там мястото“, „Временно явление ще е тя, ще се усетят, че не става и ще я махнат“, „Пак намериха работа на Славенчето. Пълно разочарование!“, „Защо тая Вътова е натикана и там? Нито е за това шоу, нито й се отдава да звучи комедийно, нищо. Тя е като червея в свежата ябълка. БТВ, стига сте ги бутали тия връзкарки, намерете си кадри!“, „Славена Вътова заби всичко надолу. Неестествена е! Няма ли начин да я разкарате?“, „Откъде на сценаристите им хрумна да включат най-омразната жена в България?“, „Спрях го заради Славена, ужасно е“, „Какви връзки има тая, че пак да я набутат?“, са само малка част от коментарите на възмутените зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “„Шоуто на Николаос Цитиридис“ – готин водещ и… Славена Вътова (Миската стана за смях с напъни за водеща)”

 1. zlatena

  ян. 28. 2020

  тв бтв биха спечелили рейтинг ако бяха направили шоу с български водещ например с Александър Сано гледах го по 7/8 тв беше страхотен сега тв с тв бтв с този самовлюбен грък водещ духат супата дори няма да изкара на екрана 2 месеца пълен провал на програмната схема на тв бтв

  Reply to this comment
 2. zlatena

  ян. 28. 2020

  тв бтв биха спечелили рейтинг ако бяха направили шоу с български водещ например с Александър Сано гледах го в актьорска вечер по 7/8 тв беше страхотен сега тв бтв с този самовлюбен грък водещ духат супата дори няма да изкара на екрана 2 месеца пълен провал на програмната схема на тв бтв

  Reply to this comment

Добавете коментар