ШОК! Почина Миро от БИГ Брадър (Победителят от втория сезон си отиде на 40г)

Гласувайте за статията

Победителят от втория сезон на риалити формата почина внезапно тази сутрин

Мирослав Георгиев, познат като Миро от БИГ Брадър внезапно е починал тази сутрин, предават от show.blitz.bg. Все още няма яснота каква е причината за внезапната му смърт, нито пък има данни дали е страдал от някакво заболяване и имал ли е някакъв здравословен проблем, заради който да е бил в болница.

Да припомним на ония, които са забравили, че победителят във втория сезон на шоуто бе покосен от инсулт преди година. Той се възстанови от заболяването като призна, че се е отървал като по чудо.

Говори се, че преди инсулта е прекарал коронавирус, но не си бил направил тест  и според негови приятели, с които е споделял точно инфекцията е причината, предизвикала инсулта. Мирослав сподели здравословните си неволи в личния си профил във фейсбук като призна, че си прави спа процедури, които са по-различни от традиционните.

Бизнесменът, който тогава се отърва на косъм от смъртта се пошегува като написа още, че 40-годишнината му започнала ударно и посрещнал Баба Марта в неврологията  на Трета градска болница.

Победителят с половинката си Катя

След като на два пъти спечели формата той започна собствен бизнес в строителството , но отбеляза фалит. После откри заведение в столицата, което сам управляваше. Баланс в личния си живот постигна, след като срещна екс моделката Катя Дюлгерова, която му роди син, който е на 4 години и се казва Давид. Двойката заедно отглеждаше детето  с по-големия наследник на Катя от предишна нейна връзка – 16 годишният Денис.

А Ники Кънчев написа в социалната мрежа: Гадно, ужасно и тъпо.

Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.

Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар