ШОК! Вихра се връща при Иван?!

Водещата отчаяна и нямала избор, освен да предприеме тази крачка

 

Слух, тръгнал от Нова телевизия, обикаля медиите от дни, че Вихра смята да се събере отново с Иван. Само, че нещата касаят тяхната обща работа на екран. Всички замръзнаха и се потресоха при мисълта, че тя може да направи такава грешка и отново да се обвърже с опосума.

Двамата може би пак ще работят заедно
Двамата може би пак ще работят заедно

Не, няма такова нещо, но има вероятност те отново да делят една продукция. „Станция Нова” искали да разкарат Жени Калканджиева, а на нейно място нямало кой друг да седне, освен безработната в момента Вихра. Водещата беше изгонена от ТВ7 внезапно, а нейна заместничка ще е фолкпевицата Кали. Сега вече става ясно защо бившият й мъж има пръст в цялата история, който според отчаяната съпруга, се намесил и изиграл роля да я свалят от ефир. Целта му била тя да се върне в Нова ТВ.

На Ирина ще й се стъжни от положението
На Ирина ще й се стъжни от положението

Вихра още не е казала „Да” и тепърва ще узнаем за решението й, а и тя, както обикновено със сигурност сама ще се похвали в социалната мрежа. Настоящата половинка на Иван, Ирина вече се пържила от нервно напрежение, че така може да се развият нещата, но явно в случая тя въобще няма думата.

1 коментар
  1. puu казва

    Т’ва е 99-тото заглавие, което няма нищо общо със статията……. Е б**и сайта..

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.