Ширин Местан на погребението на убитото от мъжа й бебе (+Нови подробности за катастрофата)

Гласувайте за статията

Ширин Местан се кани да отиде на погребението на бебето, убито от мъжа й Лютви

Ширин Местан смята да отиде на погребението на бебето, което загина при катастрофата, причинена от мъжа й. Съпругата на лидера на ДОСТ Лютви Местан – Ширин, е разговаряла със семейството, което пострада при катастрофата с участието на политика край село Загорско.

Тя дори е поискала да отиде на погребението на 6-месечното бебе, което загина при адския удар.

Самият Местан призна, че е бил в ареста и заради това не е успял да изкаже съболезнованията си на семейството.

„Съпругата ми е разговаряла и с бащата, и с бабата и дядото на починалото бебе, изказала им е съболезнования, изразила е желание да участва в погребението, разбираме болката на тези хора, страданието, естествено, че тях това експертиза, вина не ги интересува и аз ако бях на тяхно място щеше да бъде преди всичко болката“, каза той пред bTV.

Ширин Местан

Снимка: Dnes.bg

Мнозина обаче са на мнение, че присъствието на Ширин на траурната церемония не би било уместно.

Още повече, че мъжът й излезе от ареста срещу парична гаранция. И според мнозина ще отърве правосъдието заради положението и парите си. Междувременно стана ясно и какво е правил Местан преди катастрофата.

Той е провел среща с важен човек от Турция , съобщава 24rodopi.com. Другият интересен персонаж от обкръжението на политика е строителен предприемач, който е клиент на Специализираната прокуратура, уточнява 24rodopi.com.

Припомняме, че пътният инцидент стана малко след 13:30 ч. в неделя (14 април) на главния път за „Маказа”, на няколко километра след Момчилград. Колата на Местан влиза в главния път от разклонение на с. Загорско и засича движещ се автомобил, в който е пътувало семейство. Колата изхвърча на 50 метра в близкото дере и се прекатурва няколко пъти. При инцидентът загина 6-месечно бебе, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар