Ширин Карнобатлъ прежали Ахмед Доган (Бившата му жена грее с новия си – Снимки)

Гласувайте за статията

Ширин Карнобатлъ грее от щастие, бившата на Ахмед Доган най-сетне откри любовта

Цели 15 години Ширин Карнобатлъ живя в самота след развода с Ахмед Доган. Трудно й бе да преглътне раздялата и не посмя да погледне друг мъж. Но ето, че чудото се случи и бившата на Сокола се впусна в нова любовна афера.

Очарователната Ширин, която дари почетния лидер с дъщеря Демет най-сетне е срещнала нова половинка и ще продължи напред. Блондинката, която от няколко години работи в Министерството на културата е получила благословия от своята наследничка. Девойка, която в момента е студентка напуснала семейното гнездо. Заживяла самостоятелно на квартира и така дала картбланш на майка си отново да открие щастието.

Тайнствения господин с когото Ширин се среща е анонимен. За него се знае, че се познава с бившата на Доган отдавна. И той е от Плевен и завършил в същия випуск с госпожа Карнобатлъ в средното школо „Иван Вазов”. Но любовта им пламва дълги години след дипломирането, предават от retro.bg.

Новият на Ширин бил голям джентълмен и връзката им е много романтична. Двамата са неразделни. На фотосите се вижда, че новият я глези като принцеса. Не пропуска случай да й подари цвете или да потанцуват блус заедно.

Откакто е на крилете на любовта бившата на Сокола не пропускала случай да пътува до родното си място. Но не смята да вдига втора сватба, защото мюсюлманите няма да погледнат с добро око заради развода с политика.

Дълги години Ширин не обелваше дума за раздялата си с лидера на ДПС. Единственото което се разбра бе, че е взел дъщеря им Демет при него в сараите и тя живя там до пълнолетие.

Ширин Карнобатлъ с дъщеря си

Любовната история на Ширин и Ахмед Доган е една от най-впечатляващите, въпреки, че беше кратка. Сокола се влюбил в Ширин от пръв поглед само година и половина след развода си с Айсехел.

Доган видял 21 годишната девойка на кастинг за водеща на новините на турски по БНТ. Тогава красавицата му взела акъла не само с хубост, но и с възпитание.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар