Шехерезада от „1001 нощи“ неузнаваема (Какво се случва с Бергюзар Корел?)

Гласувайте за статията

Шехерезада от „1001 нощи“ неузнаваема, няма да я познаете

Красивата турска актриса Бергюзар Корел, която познаваме от сериала „1001 нощи“, където изигра главната роля на Шехерезада е неузнаваема.

Бергюзар, която е смятана за една от най-атрактивните актриса в Турция, вече е с нов имидж. И по никакъв начин не бихте я разпознали на улицата.

Красавицата, която се прочу с телевизионните си изяви, бе идол за много младо момичета. Към днешна дата обаче, Берг просто е неузнаваема. И няма нищо общо с любимката от малкия екран, която всички познават и обичат.

Бергюзар Корел се прослави с фините си черти и изключителна красота, докато играеше ролята на Шехерезада в турската поредица „1001 нощ“. Но днес феновете й трудно биха я разпознали, ако я срещнат на улицата.

Популярната турска актриса се омъжи Халит Ергенч и се радва на брака си, както и на новата си свобода. На шега тя откри сладкарница, която обаче се оказа доста успешно и прогресивно бизнес начинание. С подкрепата на съпруга си и сестра си, красивата Берг заряза снимките, за да работи в ателието си. А колко е нормално и непринудено се чувства от този факт, показват и последните й снимки, направени на улицата.

На тях красавицата повече прилича на момиче от квартала или студентка, отколкото на звезда. Но точно заради това има многобройни почитатели.

Скоро не сме виждали красивата актриса в нова роля, а както се говори няма и да я видим. Една от причините е именно фактът, че тя е решила да се отдаде изцяло на новото си бизнес амплоа.

Шехерезада от "1001 нощи" неузнаваема

Шехерезада от „1001 нощи“ неузнаваема

„Докато снимах, ми се налагаше с дни да отсъствам по 19 — 20 часа от дома си. Нямах време нито за мен, нито за съпруга си, или детето си. Сега мога да се посвещавам всеки ден на любимите си хора. А и правя нещо, което много обичам — сладкиши“, споделя с възторг красавицата. На това му се казва сладък живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар