Шехерезада показа блестящия си дом за Коледа (Бергюзар Корел изненада децата с луксозна украса – Снимки)

Гласувайте за статията

С истински оазис на лукса и спокойствието могат да се похвалят актьорите, който ще посрещнат Коледа с трите си деца

Бергюзар Корел, която е по-известна като Шехерезада от хитовия сериал „1001 нощи” през ноември стана майка за трети път и се сдоби с рожба от женски пол.  Момиченцето нарекоха с красивото име Лейла.

Тази година за първи път семейството на актрисата и нейния възлюбен Халит Ергенч ще посрещнат коледните празници заедно с новороденото и своите двама по-големи сина. Красивата турска звезда се постара да украси дома си с приказна коледна украса, с която изненада рожбите си.

View this post on Instagram

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Шехерезада публикува снимки от луксозния си дом в социалната мрежа, а празничната атмосфера в къщата не остави никой от феновете й безразличен. Мнозина бяха изненадани от красотата и уютната обстановка и дори мъничко им завиждат за приятната коледна атмосфера, предават от ekran.mk..

А феновете им пишат: „Моите най-добри пожелания за вас, вашето красиво семейство и всички онези, които обичате 🤍🧿 2022 г. може да бъде само по-добра 🥂😘, „Очакваме ви с голяма надежда 2022 г.🙏🤍🧿 Благодарим ви за тези прекрасни снимки 😘, „Нека 2022 г. бъде пълна с любов и здраве 🙏🏽. Обичам те скъпа! 🤍”.

Връзката на актьорите през тези 12 години откакто са заедно не беше така идилична. Говореше се, че Сюлейман изневерява на половинката си по време на снимките на „Великолепният век“. Но сега всичко в брака им върви по мед и масло, от както станаха родители на 3 деца, предават от ekran.mk..

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар