Шеф Манчев стана татко за трети път! (Любовницата му Цветомила го дари със син)

Гласувайте за статията

Шеф Манчев е горд татко на момченце, новата му половинка го дари със син

Шеф Манчев, който е сред най-известните топ кулинари и телевизионен водещ се похвали с най-благата вест. Новата му половинка Цветомила го е дарила със син. Който ще носи хубавото има Александър.

Новината бе разпространена от щастливия татко в профила му във Фейсбук с мило послание. Водещият на „Кошмари в кухнята” и на „Черешката на тортата” написа, че заедно с любовницата му Цветомила са станали родители на прекрасно момченце, което приветстват с „Добре дошъл!”.

Шеф Манчев с новата си любима Цвети
Снимка: Фейсбук

Родителите благодарят на екипа от лекари на доктор Максим Яков от варненския „Майчин дом” както и на лекуващата лекарка д-р Стратиева от софийската АГ болница „Света София” за положените грижи бебето и майката да се чувстват добре. Изразиха и благодарности на всичките си приятели, които ги подкрепиха.

Иван Манчев за първи път показа новата си половинка Цвети. За нея се знае, че е мениджър във веригата магазини „Метро” за търговия на едро. От снимката се вижда, че новата изгора на топ готвачът е много голяма красавица.

В момента кулинарят е в процес на развод с предишната си съпруга Марияна, предават от pik.bg. Бебето обаче изпревари и се роди преди окончателното прекратяване на брака на своя татко с първата му жена. Малко преди синът на Манчев да се появи на бял свят папараци засякоха заедно бившите съпрузи.

Шеф Манчев с бившата си жена Марияна
Снимка: ПИК

Оформянето на развода е бил повода да се срещнат, научи ПИК от негови източници.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар