Шеф Манчев показа бебето (Мъникът одра кожата на татко си – Снимка)

Гласувайте за статията

Шеф Манчев се похвали с новородения си син, мъникът прилича на татко си

Шеф Манчев, който стана татко преди броени дни показа новородения си наследник. Момченцето, което кръстиха Александър се появи на бял свят на 21 юли. Гордият татко не издържа и пусна снимка с мъника в социалните мрежи.

Бебчето, което все още не е навършило и месец направи своя дебют. Той се роди в морската столица Варна където майка му Цветомила работи. Топ кулинарят преди известно време показа и нея. Въпреки, че тя е жена, която не иска да е под светлинните на прожекторите.

Шеф Иван Манчев с бебето Александър
Снимка: Хотнюз

По мнение на феновете бебето е одрало кожата на известния си баща. С една съществена разлика. Пеленачето е с много повече коса.

Иван Манчев има две по-големи деца от бившата си съпруга Марина. С която бе в брак цели 18 години. Те са родители на дъщеря си Виктория и сина си Христо.

Известният готвач се разведе с жена си малко след като се роди третото му дете. Разводът минал мирно и тихо без скандали. Луксозният семеен дом, който е по проект на един от най-добрите интериорни дизайнери и е печелил наградата „Къща на годината”остава за бившата му половинка и двете им деца.

Така, че шеф Манчев може спокойно да заведе пред олтара Цветомила. Която до сега никога не е встъпвала в брак за разлика от бащата на сина си, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар