Шеф Иван Манчев глези новата си с морска вечеря за 2 бона (Вижте как я носи на ръце)

Шеф Иван Манчев глези новата си с морска вечеря за 2 бона (Вижте как я носи на ръце)
4.5 (90%) 2 votes

Влюбеният шеф готвач глези новата си любовница като кралица

Шеф Иван Манчев, който е влюбен до уши в новото си гадже все по-често може да бъде видян в морската столица Варна. И то не само да се порадва на най-малкия си син, който му роди варненката Цветомила. А и да заведе любимата си Ива Бека на лятна почивка.

Шеф Иван Манчев глези новата си като кралица
Колаж: ПИК

Прочутият кулинар, който е почитател на изисканата храна не се скъпи и развърза кесията си. Въпреки проблемите с ресторантите му по време на пандемията най-известния плейбой сред шефовете бе забелязан през уикенда на изискана вечеря в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ в компанията на новата си половинка и сина си и неговото гадже, което е щерка на въпросната дама, която е повелителка на сърцето на Манчев в момента.

Двете влюбени двойки посетили новооткрито морско заведение където били настанени на ВИП маса. Като изкусен ценител на добрата храна и хубавите маркови питиета Манчев сам избрал най-скъпото вино, с което полели още по-скъпата риба, предават от ПИК.

Оказва се, че кулинарният гуру поръчал див лаврак в плажния ресторант. Чиято цена на рибната борса върви по 200 лева парчето, в зависимост от размера на улова. Запознати твърдят, че да се нахранят четиримата с прясната риба, която се приготвя на скара Манчев е платил поне 1000 лева. Като включи питиетата и десерта, с който влюбените са поглезили небцата си шефът се е бръкнал с поне 2 бона за да впечатли чаровната и изискана блондинка. Която според слуховете е свикнала на богат и охолен живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар