Швеция полудя по Поли Генова, бг звездата на финал (Снимки)

Швеция полудя по Поли Генова, бг звездата на финал (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Поли Генова отвя конкуренцията, класира с за финал на Евровизия, цяла Швеция запя хита на бг звездата

Талантливата бг певица Поли Генова класира България на финал за Евровизия. Песента на нашата звезда стана тотален хит в Стокхолм. Такситата въртят парчето нон-стоп и цяла Швеция пее песента „Ако любовта беше престъпление“.Poli Genowa
Класирането на България

След снощния успешен полуфинал за Поли тя има реално шанс за първото място. Тя се показа като една от най-харесваните звезди на вечерта. Парчето й изправи публиката на крака в Стокхолм.

Поли Генова изгря на сцената на най-гледания европейски конкурс в уникален костюм. Решен в черно, а неоновите му елементи излъчваха холограма докато бг звездата изпълнява песента. Певицата направи уникално шоу на сцената с професионалните си умения. Които бяха на изключително високо ниво.

Най-големи конкуренти Поли Генова за спечелване на първото място в момента са представителите на Русия, Латвия и Армения. Които видимо се наложиха над останалите участници.

За да подкрепи бг изпълнителката семейството на Поли бе дошло в Стокхолм. А първите, които се свързаха по Вайбър и я поздравиха бяха единствените успешни бг представители на конкурса Елица и Стунджи.

След уникалното си представяне Поли Генова развълнувано застана пред камерите на БНТ. Българската певица бе толкова изпълнена с трепет от невероятния си успех, че обърка Стокхолм с Дюселдорф. Тя се извини за неволната грешка като я обясни с факта, че не може да повярва, че е на финал.

Поли Генова е уверена, че екипът й е добър. „Ние сме добри, ще го направим и на финала“, даде заявката си за победа талантливата ни певица.

Не ни остава нищо друго освен да й стиска ме палци на 14 май когато ще е заключителната част на конкурса!

Успех, Поли!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар